Golf

Golf - det är aldrig långt till golf ...

Skön omväxling

Ni som är golfintresserade och vill bo på ett naturskönt ställe med bra utgångsläge till Golfspelande har kommit rätt här.

Vi har 3 golfbanor inom lagom avstånd ...

Vårt boende här erbjuder er ett bra utgångsläge för Golfspel, hör med oss om ni vill ha Starttider på resp. Golfbana så kan vi ordna detta åt er.

 

Wittsjö Golfklubb (ca. 2 mil) En underbart vacker parkbana 2 mil sydväst om oss.

 

Älmhults Golfklubb (ca. 2 mil) En mycket trevlig Parkbana mitt inne i Älmhult, passa på att gå på IKEA kanske man skulle göra samtidigt?

 

Östra Göinge Golfklubb (ca. 4 mil) En tuff men oerhört vacker golfbana invid Helgeån, ca 4 mil sydöst om oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till Bokningsförfrågan

Bikupan

Bikupan

Bikupan är på 55 m² + inrett loft 24 m², 3 sovrum med 5 bäddar, allrum/kök med kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, TV och vedkamin. WC med dusch, tvättmaskin, elvärme, altan med utemöbler och grill ... mer

Enebacken

Enebacken

Enebacken är på 95 m². Allrum med kamin, TV. 3 sovrum med totalt 6 bäddar. Kök med matplats, spis, micro, kyl/frys, diskmaskin. WC, dusch, tvättmaskin ... mer

Fridhem

Fridhem

Fridhem är på 65 m2 + inrett loft 24 m2. Allrum med kamin och TV, 3 sovrum med totalt 5 bäddar, Kök med matplats, kyl och frys, diskmaskin, micro. WiFi/trådlöst bredband.

WC med dusch, tvättmaskin. Elvärme, Altan med utemöbler och grill ... mer

Sjöstugan

Sjöstugan

Sjöstugan är på 70 m2, har allrum/kök, kyl/frys,micro 2 sovrum med 5 bäddar, dusch, WC, TV, micro. Uteplats med utemöbler och grill ... mer

Skogstorpet

Skogstorpet

Skogstorpet är på 95 m2, Allrum med TV, 4 sovrum med totalt 8 bäddar, Kök med matplats, kyl och frys, diskmaskin, micro.

WC med dusch, tvättmaskin. Elvärme, altan med utemöbler och grill ... mer

Bo på lantgård